Om oss

Bli kjent med VEKO.

VEKO AS ble etablert i januar 2007 og er lokalisert sentralt på Barkåker, utenfor Tønsberg. Vi er leverandør av energieffektive og miljøbesparende tjenester og løsninger innen klimaanlegg , til både private boliger og næringsbygg. I tillegg utfører vi feilsøking (statusrapport), utbedring, samt service og vedlikehold på ventilasjon- og klimaanlegg. 

Vi tilbyr gunstige serviceavtaler som vil bidra til å sikre en optimal økonomisk drift, og samtidig redusere risiko for utilsiktet driftsstans/havari. Periodisk vedlikehold er forebyggende og samtidig som det vil bidra til opprettholdelse av anleggets funksjonalitet og ytelse, vil det i de fleste tilfeller også forlenge levetiden på anlegget.

Med virkning fra 1.mai 2014 overdro Halton Norge alle sine avtaler og serviceansvar på UV/Water Wash/Takinstallasjoner til VEKO AS, som i den forbindelse har inngått avtale med Halton Foodservice.  VEKO AS vil som Halton Authorized Service Partner i Norge være kontaktpunkt for avtale og service på nevnte utstyr, samt ivareta salg av Halton reservedelskomponenter til ettermarkedet. Våre serviceteknikere har gjennomført produkt-teknisk opplæring ved Haltons fabrikker, og kan bistå kunder og leverandører med igangkjøring, feilsøking, service og utbedringer. Vi tilbyr serviceavtale på alle typer UV-anlegg.

Bedriften har god kompetanse og erfaring innen kuldeteknikk, byggautomasjon, ventilasjon, rehabilitering, service og ventilasjonsentreprise.

Med bred og god fagkompetanse finner vi alltid gode løsninger etter kundens ønsker og behov.

Les mer og bli kjent med oss i vår interaktive brosjyre her.

Vår miljøpolicy

Miljøsertifisert.

VEKO ønsker å forsikre våre kunder og samarbeidspartnere om at vår bedrift opererer på et nivå som er i tråd med dagens bærekraftige utvikling. Klima og miljø er en sentral del av VEKO sitt arbeid, og vi er opptatt av å forbedre inneklima og redusere energiforbruket hos våre kunder ved å kunne tilby bærekraftige og gode løsninger for tekniske anlegg.

Våre ansatte er pådrivere for å fremme bedre inneklima, energieffektivisering og fremtidsrettede løsninger. VEKO sine ansatte har god kunnskap som videreføres til våre kunder og samarbeidspartnere, for å øke forståelsen og verdien rundt funksjonen til tekniske anlegg.

Se vår klima- og miljøfyrtårnsrapport fra 2023 her.

Trygghet for deg, trygghet for oss

Betingelser.

Disse salgs- og leveringsbetingelsene gjelder for avtale om kjøp av tjenester og produkter fra VEKO AS. Last de ned under.